Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva Sec X fitneszpánt - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az aktivitásmérő 9.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 5 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Felhasználó

Segítség

2008. 09. 18. 23:09


Rendelés menete

1. Válassza ki a vásárolni kívánt terméket vagy termékeket Webáruházunkban és a kosár ikon segítségével, tegye "kosárba". Ezzel a jobb oldalon, a kiválasztott termék bekerült a kosár boxba. (Amennyiben további termékeket is meg szeretne rendelni, ismételje meg a folyamatot a többi kiválasztott termékkel is.)

2. Ha a megrendelni kívánt termékeket a kosár boxba helyezte és szeretné lezárni rendelését, kattintson a "Megrendelés" gombra a kosár boxon! Ekkor láthatóvá válik a kosár részletes tartalma, ahol lehetősége van ellenőrizni a megrendelni kívánt termékeket, azok darabszámát és az árat. Ebben az ablakban a végösszeget is ellenőrizheti. Ha mindent rendben talál, kattintson a tovább gombra!

3. A "Kapcsolat" menühöz érkeztünk. Itt megadhatja a szállítási címet (házhoz szállítás esetén ezt érdemes pontosan kitölteni), a számlázási címet (erre a névre és címre lesz kiállítva a számla), a fizetés módját (lehetősége van az Önnek legkényelmesebb fizetési módot kiválasztani, pl. Banki utalás előre - Bankkártyás fizetés - Készpénz - Utánvét). Miután ezzel is végzett, nincs más hátra, mint a megrendelt termékek kiszállítási módjának kiválasztása (pl. Az árut szeretném átvenni a boltban, DPD futárszolgálat, illetve licenszek, szoftverek esetében az internetes (e-mail-es) átvételt) és a "Tovább" gomra kattintás.

4. Megérkeztünk a vásárlás végéhez. Az "Adatok ellenőrzése" ablakban ellenőrizheti újra kosarának tartalmát, a vásárlás végösszegét, illetve a szállítással és fizetéssel kapcsolatos adatokat. Ezen menüben, a "Tovább gombra" kattintva elküldi megrendelését részünkre.

5. Megrendelése megérkezett hozzánk, a rendelésnek megfelelően kiszállítjuk Önnek a megrendelt terméket, vagy termékeket.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Rendelésének kézhezvétele után, rendelésvisszaigazolást küldünk az Ön számára a megadott e-mail címre, mely tartalmazza a rendelésére vonatkozó fizetéssel és szállítással kapcsolatos pontos információkat. Ezért kérjük, minden esetben várja meg a rendelésvisszaigazolást! Amennyiben az téves információkat tartalmaz, kérjük mielőbb jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén, hogy korrigálhassuk az esetleges hibát.

Köszönjük megrendelését, hamarosan küldjük a rendelésének visszaigazolását.

A termékek státuszai:
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!