Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Epix gen2. zafír - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az okosóra 50.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 349 900 Ft

Részletes kosár >>

A kosár üres

Napi akciónk

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Garmin Tactix Delta Sapphire

A kemény legényeknek
299 900 Ft

A legmenőbb órák

Garmin fenix 6X Pro Solar DLC Titan Carbon szilikon szíjjal

Ez egy olyan okos óra, ami magába szívja nap energiáját is, és aztán csak működik... csak működik... és még egy kicsit mindig működik... és csak aztán akarja, hogy feltöltsük energiával.

343 900 Ft

összehasonlít

Garmin fenix 6S Pro fekete fekete szilikon szíjjal

továbbra is elegáns
243 900 Ft

Webáruház

Kijelzővédő 9H keménységű edzett üvegfólia 39mm Garmin Forerunner órákhoz

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 1 200 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 1.200 Ft
Partnerár: 1.080 Ft
Kompatibilis : A Garmin Forerunner 945
Anyaga: edzett üveg
Tartozékok - kiegészítők: kijelző védő fólia, nedves és száraz törlőkendő, szöszfelszedő
Vastagság: 0.3mm
Átmérő: 39 mm
Megjegyzés: Figyelem a Fenix 3 és Fenix 3 HR nem jól fekszik fel
Válassz óratípust
fólia méret 39mm

Termék ismertető

Kijelzővédő üveg fólia Garmin órákhoz

Víztiszta, ütésálló, kijelzővédő üvegfólia Garmin Fenix 5 és Fenix 6 órákhoz

Minden Garmin Fenix 5, vagy Fenix 6 tulajdonosnak javasoljuk a használatát, akinek nem zafír üvegű a z órája. Ez az üvegfólia rendkívül kemény edzett üvegből van. Az érintőképernyő használatát egyáltalán nem gátolja. Ugyanúgy működik, mintha nem is lenne az órán.
Az üvegfólia használható még Fénix 3, 3HR típusokhoz, de a nem zafír kijelzős órák kristályüvege nem teljesen sík így a kemény fólia nem fekszik fel rá teljesen. A zafíros változatra meg sok értelme nincs feltenni.

Zsírtaszító, így az ujjlenyomatok nem maradnak meg rajta, és más zsíros szennyeződések sem. A víztiszta üveg éle lekerekített, tökéletesen illeszkedik az órához.
Néhány egyszerű mozdulattal felhelyezhető az órára. Ha valamiért el kellene távolítani, az ugyanilyen könnyen megy.

A rendkívüli, 9H keménységű üvegfólia karcálló, dörzsálló, ütésállóA rendkívüli, 9H keménységű kijelzővédő üvegfólia karcálló, dörzsölésálló, ütésálló

Nem csak az óra eredeti üvege marad épségben hosszú ideig, de ezt az üvegfóliát sem nagyon kell cserélgetni. A nagy keménységének köszönhetően ellenálló a fizikai kihívásoknak, állja a dörzsölő hatást, és a nagyobb ütéseket is.

Ha a nagy erőhetás miatt mégis eltörne a fólia, apró darabokra hullik, az alatta lévő óraüveget nem sérti megHa a nagy erőhatás miatt mégis eltörne a fólia, apró darabokra hullik, az alatta lévő óraüveget nem sérti meg

Az edzett kemény üvegfólia is sérülhet, ha nagyon nagy ütés éri. Ilyenkor - hasonlóan mint az autók szélvédője - nem szilánkosan törik, hanem apró morzsákra esik. Az eredeti üveg egyáltalán nem, vagy sokkal kevésbé fog sérülni alatta.

Nem marad meg rajta ujjlenyomatNem marad meg rajta ujjlenyomat

A felülete olajtaszító bevonattal kezelt, de a víz sem tapad meg rajta. Nem lesz ujjlenyomatos használatban közben, és más zsíros foltok sem keletkeznek a felületén.

Pont olyan érzékeny marad a képernyő, mintha ott sem lenne a fóliaPont olyan érzékeny marad a képernyő, mintha ott sem lenne a fólia

Tökéletesen közvetít minden érintést, mintha nem is lenne az órán. Sem fáziskésést nem okoz, sem az érintés ereje nem csökken. Ha egyszer már az órán van ez az üvegfólia, akár meg is feledkezhetsz róla. Csak azt fogod tapasztalni az idő múlásával, hogy még mindig milyen nagyszerű állapotban van kedvenc sportórád, és a kijelzője is olyan, mintha most vetted volna ki a dobozból.

Így tedd fel az órádra!

  1. Tisztítsd meg az óra üvegét portól, és minden szennyeződéstől. Használhatod a mellékelt tisztítókendőket, a szöszfelszedő matricát, először a nedveset majd a szárazat érdemes
  2. Tegyél egy csepp vizet az óra üveglapjára (ha víz van az óraüveg és a védőfólia közt, a felhelyezést követően egy ideig még tudsz korrigálni és központossá teheted a fóliát)
  3. Távolítsd el az üvegfólián lévő nejlont majd igazítsd a üvegfólia élét az óra számlapjának széléhez
  4. Lassan közelítsd az órához, és a üvegalap rácuppan az óraüvegre.
  5. Az ujjaddal még tudod mozgatni az üveglapot, így a pontos fedést megoldhatod.
  6. Papír háztartási tisztítókendővel, papírzsebkendővel vagy bármilyen nedvszívó textillel töröld át, itasd fel a lap alól kijövő vizet.
  7. Az esetleges víz ami az óraüveg és a védőfólia közt még látszik 30-50 perc után kiszárad - ezután már az védőüveg nem mozdítható

A csomag tartalma

Amennyiben mégis piszok, szösz került a védő üveg és az óraüveg közé, a felhelyezett üveglap leválasztható ( körömmel nagyon lassan emelje fel és válassza szét a védőfóliát az üveglapról, majd a leválasztott esetlegesen szöszös ujjlenyomatos fóliát hideg folyó víznél mosogatószerrel tisztítsa le, jegyezze meg melyik a ragadós fele, és az előző eljárás szerint a tiszta óraüvegre helyezze vissza) A csomag tartalmaz egy nedves és száraz törlőkendőt is

További méret táblázatok Garmin órákhoz

Garmin Forerunner órák kijelző védő méretek táblázatba foglalva

Garmin Fénix órák kijelző védő méretek táblázatba foglalva

Garmin Vivo sorozat órák kijelző védő méretek táblázatba foglalva

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!